
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Tacos super aromați, realizați după rețeta propusă de Carissa Galloway. O combinație între dulce și sărat datorită cărnii de curcan, prunelor California și măslinelor verzi.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Prin bogăția de ingrediente folosite pentru această rețetă opțiunile de asociere sunt multiple și acoperă diverse gusturi. Carnea de curcan se potrivește atât cu un vin alb mai corpolent cum ar fi un Chardonnay baricat sau cu un roșu mai delicat, de exemplu un Pinot Noir.
Un Pinot Noir în care aromele delicate de fructe roșii, în special cireșe se împletesc cu condimente și note de ciocolată. În postgust apar căpșuni, note de piele tăbăcită și vanilie. Potrivit dacă alegeți toppinguri de jalapeno și smântână light.
Un Chardonnay untos, opulent, corpolent, dar cu o textură extrem de catifelată. Aromele de fructe sunt preponderent de caise și nectarine, cu ceva ananas și banane. Vanilia și lemnul sunt prezente și vor sublinia plăcut condimentele din preparat și sosul. Perfect pentru carnea de curcan care poate avea o textură mai dură decât cea a altor păsări, tocmai de aceea suportă vinuri mai expresive. Potrivit alături de toppinguri de line și avocado.