Rețetă Tacos Picadillo cu carne de curcan și prune de California

Tacos super aromați, realizați după rețeta propusă de Carissa Galloway. O combinație între dulce și sărat datorită cărnii de curcan, prunelor California și măslinelor verzi.

Mod de preparare Tacos Picadillo cu carne de curcan și prune de California

  1. Pulverizează o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit. Gătește carnea tocată de curcan la foc mediu-mare, divizând carnea în bucăți mici. Gătește 7-8 minute sau până când carnea nu mai are culoarea roz. Scoate carnea din tigaie și lasă deoparte.
  2. Pune tigaia înapoi la foc mediu-mare și adaugă ulei, ceapă și usturoi. Lasă la gătit timp de 3-5 minute, amestecând frecvent. Ceapa trebuie să fie moale, dar să nu fie rumenită.
  3. În compoziția de ceapă adaugă sare, pudră de chili, chimion, boia de ardei și scorțișoară. Continuă să amesteci timp de 30 de secunde sau până când condimentele se rumenesc și au un miros specific.
  4. Toarnă peste concentratul de supă. Amestecă pentru omogenizarea ingredientelor.
  5. Adaugă în tigaie roșiile, carnea de curcan gătită, măslinele, prunele de California și dă focul mare. Adu la fierbere. Amestecă frecvent pe măsură ce începe să fiarbă, apoi redu focul la mediu-mic și lasă să fiarbă până când sosul se îngroașă, timp de 7-10 minute.
  6. Ia tigaia de pe foc.
  7. Distribuie amestecul în tortillas.
  8. Adaugă topping-urile preferate și savurează!

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Distribuie pe