
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Vrei să încerci un preparat american clasic, dar inedit? Acești ardei umpluți Philly Cheesesteak transformă aromele Philadelphiei într-o cină plină de savoare!
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
La o mâncare cu carne de vită, nu poți da greș niciodată cu un vin roșu sec. Când adaugi brânză în rețetă, paleta de opțiuni include vinurile cu o aciditate bună, care să contracareze senzația de grăsime dată de acest ingredient. Astfel, suntem puși în fața unei alegeri dificile: Cabernet Sauvignon mai puțin intens sau Merlot elegant, fructat.
Vinul se deschide cu un nas de fructe negre, dintre care se remarcă coacăzele. Notele subtile de mure, stejar și piper echilibrează bine taninurile pentru un vin ușor de băut. Aciditate bună, perfectă alături de legume și o senzație catifelată, care nu îți usucă gura.
Un vin cu o aciditate bună, dar taninuri delicate, care se remarcă mai degrabă prin aromele de prune uscate, coacăze, lemn de stejar și vanilie. Corp peste medie și o senzație de mineralitate persistentă, perfect alături de preparate la cuptor pe care le va înviora puțin.