Rețetă Ardei umpluți Philly Cheesesteak

Vrei să încerci un preparat american clasic, dar inedit? Acești ardei umpluți Philly Cheesesteak transformă aromele Philadelphiei într-o cină plină de savoare!

Mod de preparare Ardei umpluți Philly Cheesesteak

  1. Preîncălzește cuptorul la 205°C.
  2. Condimentează ardeii curățați cu sare și piper și pune-i pe o tavă de copt.
  3. Apoi, coace ardeii timp de 20 de minute.

Umplutura de cheesesteak

  1. Încinge uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu-mare.
  2. Adaugă ceapa și ciupercile și călește timp de 10 minute. Amestecă din când în când.
  3. Condimentează cu sare și piper.
  4. Taie carnea și condimentează la fel bucățile.
  5. Pune carnea în tigaie și gătește-o timp de 3 minute.
  6. Pune o felie de brânză provolone pe fundul fiecărui ardei, adaugă umplutura de carne și mai pune o felie de brânză deasupra, apoi coace ardeii timp de 3 minute sau până când brânza se topește.
  7. Decorează cu pătrunjel și servește.

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

Asociere cu vinuri americane

La o mâncare cu carne de vită, nu poți da greș niciodată cu un vin roșu sec. Când adaugi brânză în rețetă, paleta de opțiuni include vinurile cu o aciditate bună, care să contracareze senzația de grăsime dată de acest ingredient. Astfel, suntem puși în fața unei alegeri dificile: Cabernet Sauvignon mai puțin intens sau Merlot elegant, fructat.

  • Murphy Goode Cabernet Sauvignon

    Vinul se deschide cu un nas de fructe negre, dintre care se remarcă coacăzele. Notele subtile de mure, stejar și piper echilibrează bine taninurile pentru un vin ușor de băut. Aciditate bună, perfectă alături de legume și o senzație catifelată, care nu îți usucă gura.

  • Kendall Jackson Vintner's Reserve Merlot

    Un vin cu o aciditate bună, dar taninuri delicate, care se remarcă mai degrabă prin aromele de prune uscate, coacăze, lemn de stejar și vanilie. Corp peste medie și o senzație de mineralitate persistentă, perfect alături de preparate la cuptor pe care le va înviora puțin.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!