
Caută burgerii de vită Angus SUA sub brandul Best Meat sau Meat Revolution în supermarketurile din România sau online pe Freshful.
Burgerii au devenit un adevărat trend în ultimii ani. Acest fel de mâncare clasic devine mai gustos și aparte atunci când are în compoziție și brânză cu mucegai. Deși poate suna ciudat, rezultatul este unul delicios. Încearcă și savurează o rețetă care nu necesită mult timp sau efort pentru preparare!
Caută burgerii de vită Angus SUA sub brandul Best Meat sau Meat Revolution în supermarketurile din România sau online pe Freshful.
Un preparat fast-food și gourmet în același timp, acest burger ne invită la asocieri foarte îndrăznețe, precum și ingredientele sale. Carnea de vită americană este pusă excelent în valoare de un vin roșu intens de California, în timp ce brânza cu mucegai și ceapa caramelizată ar putea cere mai degrabă un vin dulce. De data aceasta vom lăsa carnea să fie vedeta și vom sugera două vinuri tip „muscle car” americane.
Pasiunea pentru vinuri a lui Coppola s-a materializat într-o cramă în Sonoma unde produce sticle de excepție, destinate unui public cu pretenții. Mure, coacăze și ceva vanilie din învechirea în stejar pe nas. Taninuri îndrăznețe și un final lung, neted, dar îndrăzneț în gust. Bine echilibrat cu taninuri ușoare și o bună remanență care va completa fericit aromele din brânză.
Un burger decadent are nevoie de un vin care să îi facă față. Zinfandel de California, 15% alcool este o alegere îndrăzneață, dar și elegantă, atunci când alcoolul este bine întegrat în aromele intense de fructe negre și condimente. Gustul vinului este rotund, plin, cu o textură mătăsoasă, note de cireșe, prune, gem de fructe de pădure și condimente, taninuri cu granulație fină și un postgust persistent. Aroma expresivă a vinului dezvăluie note de zmeură, cireș, cireș, tufăr, condimente și lemn care se împletesc perfect cu aromele de BBQ.