Rețetă Granola cu merișoare și ciocolată neagră

Cum îți începi ziua în forță? Încearcă această rețetă de granola propusă de Sammi Haber Brondo. Aroma dulce-amăruie a ciocolatei, combinată cu granola caldă de scorțișoară și gustul acrișor al merișoarelor SUA este un deliciu.

Mod de preparare Granola cu merișoare și ciocolată neagră

  1. Preîncălzește cuptorul la 175° C.
  2. Într-un bol mare, amestecă 100ml sirop de arțar, 50ml ulei de cocos, o linguriță de scorțișoară și un praf de sare.
  3. Amestecă 160g de ovăz și 120g merișoare uscate.
  4. Întinde amestecul uniform pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute.
  5. Adaugă cele 80g de bucăți de ciocolată neagră deasupra și pune la frigider să se răcească timp de 1 oră. Atunci când se răcește, împarte granola în bucățele mici.

Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!