Rețetă Baghetă cu crochete de pește, avocado și mango

Alaska Seafood

Pregătește-te să îți răsfeți papilele gustative cu o rețetă inedită: baghetă cu crochete de pește, avocado și mango. Acest sandwich este o explozie de arome, unde peștele crocant se îmbină cu textura cremoasă de avocado și dulceața de mango copt.

Rețetă propusă de Alaska Seafood.

Mod de preparare Baghetă cu crochete de pește, avocado și mango

  1. Curăță mangoul, separă pulpa de sâmbure și taie-l felii. Procedează la fel și cu salata verde, apoi asezonează crema de brânză cu curry, sare și piper. Amestecă maioneza cu coriandru și asezonează cu puțin suc de lămâie, sare și piper.
  2. Taie ardeiul în jumătate, îndepărtează semințele și toacă-l mărunt. După ce cureți avocadoul, taie-l felii și stropește-l cu suc de lămâie pentru a nu oxida.
  3. Bagheta trebuie tăiată în sferturi și apoi fiecare sfert tăiat în jumătate. Unge ambele părți ale baghetei cu un strat subțire de cremă de brânză. Prăjește crochetele de pește în ulei încins, timp de aproximativ 10 minute, până când devin crocante și capătă o culoare aurie. Pune pe baghetă salată verde, pește, avocado și mango, apoi adaugă maioneză cu coriandru și ardei iute. Servește și savurează!

Caută peștele de Alaska la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!