Rețetă Bao asiatic cu brisket de vită

Aceste chifle umplute cu brisket de vită, salată de varză crocantă și decorate cu ceapă verde sunt perfecte pentru o gustare sau un prânz ușor. Se potrivesc de minune cu un vin de California, precum Cabernet Sauvignon sau Merlot.

Mod de preparare Bao asiatic cu brisket de vită

  1. Taie chiflele bao într-un mic buzunar, fără a ajunge până la capăt.
  2. Salată asiatică de varză: într-un bol adaugă jumătate din sosul de fasole neagră cu usturoi, jumătate din oțetul de orez și toată rădăcina de ridiche Daikon, feniculul, varza și semințele de susan. Amestecă până se încorporează complet și lasă deoparte timp de aproximativ 30 de minute.
  3. Între timp, într-o tigaie mică, încălzește uleiul la foc mediu, adaugă carnea de vită, oțetul de orez rămas și sosul de fasole neagră cu usturoi. Amestecă totul împreună și gătește timp de 3 până la 5 minute sau până când totul este amestecat și fierbinte.
  4. Fierbe chiflele până se încălzesc.
  5. Se scoate de pe foc și se pun 85g de carne în fiecare chiflă. Se împarte salata asiatică în fiecare chiflă, se presară ceapa verde deasupra.

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!