Rețetă Wrap cu cartofi dulci SUA

Ai nevoie de o masă sănătoasă și ușoară pe parcursul zilei? Încearcă un wrap delicios din cartofi dulci SUA! Această rețetă include toți nutrienții necesari la un loc: cartofi dulci, file de pui, avocado și ridiche roșie. Toate puse la un loc într-o tortilla delicioasă din grâu!

Mod de preparare Wrap cu cartofi dulci SUA

  1. Curăță cartofii dulci, taie-i în fâșii mici pe lungime. Taie ceapa pe jumătate, tot în fâșii, la fel și pieptul de pui. Taie avocadoul în jumătate, scoate miezul și curăță-l. Taie pulpa în felii subțiri și amestecă cu 1 linguriță de suc de lime. Spală ridichea roșie și las-o să se usuce.
  2. Încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă. Prăjește cartofii dulci și ceapa la foc mediu. Asezonează cu sare, curry și piper, apoi ia tigaia de pe foc. Încălzește din nou 1 lingură de ulei și prăjește fâșiile de pui la foc mare, timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
  3. Pune tortilla una lângă cealaltă pe blatul de lucru. Adaugă crema de brânză și lasă 1 cm distanță față de margini. Pune cartofii dulci, ridichea roșie, avocado, ceapa și bucățile de pui în mijloc. Stropește cu sucul de lime rămas și decorează cu frunze de busuioc. Îndoaie foaia de tortilla peste jumătatea cu umplutură, apoi rulează și înfășoară în hârtie specială pentru sandwich.

Caută cartofii dulci de origine SUA în hypermarketurile din România.

Distribuie pe