Rețetă Ouă umplute cu nuci pecan

Această rețetă îmbină texturi fine și crocante. Umplutura cremoasă de gălbenuș este condimentată cu muștar Dijon și un strop de lămâie, ceea ce creează o bază plină de savoare. La final, acestea sunt asezonate cu nuci pecan americane tocate, care adaugă un plus de textură crocantă.

Rețetă propusă de American Pecans.

Mod de preparare Ouă umplute cu nuci pecan

  1. Taie ouăle fierte tari în jumătate și scoate gălbenușurile, apoi pune-le într-un bol.
  2. Adaugă muștar, arpagic, sare, piper și amestecă împreună cu gălbenușurile. Poți să mai adaugi condimente după propriul gust.
  3. Pune compoziția obținută înapoi în albușurile de ou.
  4. Presară bucăți de nuci pecan deasupra și servește.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!