Rețetă Falafel crocant cu linte neagră

Falafelul crocant cu linte neagră este o gustare savuroasă și sățioasă perfectă pentru gustările dintre mese. Cu doar cinci ingrediente, această gustare delicioasă este ușor de preparat.

Mod de preparare Falafel crocant cu linte neagră

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C și acoperă tava cu hârtie de copt.
  2. Combină toate ingredientele într-un mixer (asigură-te că lintea este rece) și mixează foarte bine: poți lăsa câteva bucăți neomogene de linte, dar nu foarte multe!
  3. Folosind o lingură sau propriile mâini, formează chiftele micuțe și așază-le pe tava de copt.
  4. Bucură-te de falafel împreună cu o salată grecească sau prepară un falafel sandwich!

Asociere cu vinuri americane

Un vin excelent pentru falafel va fi întotdeauna un Sauvignon Blanc, deoarece combinația de arome vegetale și aciditatea din acest vin vor completa bine usturoiul și condimentele falafelului.

  • Kenadall-Jackson Vintner's Reserve Sauvignon Blanc

    Acest Sauvignon Blanc are arome de caprifoi, de pere coapte, de lemongrass și de lime. Gustul este mineral și răcoritor. Combinația rămâne delicioasă dacă alegi să faci un sandviș falafel cu ierburi aromate și legume. Aciditatea ajută, de asemenea, la echilibrarea sării.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!