Chili-ul picant vegetarian cu prune de California

Chef Peter Sidwell a transformat rețeta simplă de chili în ceva cu adevărat special. Adăugând prune de California pentru a completa celelalte condimente, acest chili vegetarian cu gust bogat îți va delecta papilele gustative cu o multitudine de arome și texturi. Așadar…încearcă-l!

Mod de preparare

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă sosul chipotle, chimionul, fulgii de chili și usturoiul și gătește timp de 1 minut.
  3. Adaugă ceapa și cartoful dulce. Gătește până cartofii devin fragezi.
  4. Odată ce cartofii au devenit fragezi, adaugă berea, roșiile tocate și supa de legume, apoi amestecă.
  5. Adaugă ciocolata neagră și piureul de tomate, apoi lasă la foc mic timp de 10 minute.
  6. Adaugă fasolea neagră, lintea și prunele de California.
  7. Amestecă totul și servește în boluri. Adaugă smântână, coriandru și ceapă verde tocată.

Caută cartofii dulci de origine SUA în hypermarketurile din România.

 

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Asociere cu vinuri americane

O mâncare picantă și aromată are nevoie de un vin pe măsură. Pentru a pune în evidență aromele atent alese de chef (ciocolată, prune de California) vom căuta un vin care le conține și le amplifică.

Distribuie pe