
Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.
O alegere perfectă atât ca fel principal, cât și ca aperitiv. Această rețetă este recomandată de Jeremy Jones, snowboarder profesionist desemnat de National Geographic „Aventurierul anului”.
Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.
Un preparat simplu care cere un vin cu aciditate bună. Deoarece ciupercile au un conținut ridicat de proteine se potrivește atât cu un vin alb, cât și cu unul roșu, mai puțin corpolent.
Un chardonnay cremos, elegant de Napa Valley, care dezvăluie treptat note citrice încântătoare îmbinate cu prospețimea perei, lăsând în final o aromă amețitoare de cremă de zahăr ars. Este un pairing în care contrastele se atrag, vinul aduce arome suplimentare, iar potrivirea derivă din textură și echilibrul resimțit atunci când se combină aromele.
O asociere prin similitudine de gusturi se poate face întotdeauna între ciuperci și Pinot Noir, deoarece ambele au arome care amintesc de pământul umed dintr-o pădure. Acest vin de culoarea granatului prezintă arome de căpșune, cireșe și zmeură ce se îmbină cu note de cola și de condimente.