Rețetă Salată de kale și orez asezonată cu citrice și prune California

O salată rapidă, ușoară și răcoritoare care va satisface toate gusturile. Prunele de California, varza kale, ceapa și sucul de portocale sunt doar câteva dintre ingredientele de bază care fac această salată super delicioasă. Vrei să îi oferi un plus de savoare? Adaugă un strop de sos iute pentru un plus de aromă!

Mod de preparare Salată de kale și orez asezonată cu citrice și prune California

 1. Pregătește amestecul de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuiește untul cu 1 lingură de ulei vegetal și 120 ml suc de portocale cu 170 ml de apă.
 2. Ia de pe foc.
 3. Încorporează prunele uscate de California.
 4. Lasă să se răcească la temperatura camerei.
 5. Amestecă împreună cu restul ingredientelor.
 6. Servește la temperatura camerei sau rece.

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Asociere cu vinuri americane

Un preparat răcoritor care are nevoie de un vin pe măsură. Un Chardonnay cu gust citric sau un Sauvignon Blanc cât mai proaspăt vor face o pereche perfectă cu această salată.

 • Kendall Jackson Vintner's Reserve Sauvignon Blanc

  O culoare de galben pai, arome de lămâie, lime, pepene galben și mere verzi. Are un corp mediu și o aciditate frumoasă, care nu va domina preparatul. Echilibrat, răcoritor, excelent alături de salată.

 • Beringer Classic Chardonnay

  Un Chardonnay extrem de lejer și proaspăt, cu arome de lămâie și fructe tropicale, alături de ceva mere golden. Recomandat celor care doresc vinuri cu mai puțină aciditate și mai rotunde în gust.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!