Rețetă Granola caramelizată

O dimineață perfectă începe cu o granola crocantă! Încearcă în combinație cu lapte sau preparată ca un Musli Bircher.

Mod de preparare Granola caramelizată

  1. Preîncălzește cuptorul la 150 de grade. Acoperă tava cu hârtie de copt.
  2. Amestecă bine toate ingredientele pentru compoziția de fulgi de ovăz.
  3. Fierbe uleiul de cocos, mierea, siropul de floare de cocos, vanilia și sarea timp de 2 minute. Amestecă constant. Apoi adaugă lichidul în amestecul de fulgi de ovăz și frământă bine până când este complet înmuiat.
  4. Întinde toată compoziția în tavă.
  5. Coace în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute, amestecând la fiecare 5 minute.
  6. Lasă granola să se răcească complet, iar apoi ambaleaz-o ermetic.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful și Driedfruits, prunele de California la Prăvălia Bio și Vegis, iar merișoarele de origine SUA și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!