Rețetă Brownie vegan

Poate știai deja că gătitul cu piureul din prune îți permite să înlocuiești o parte din grăsimile și zahărul din rețetele tale preferate, dar ce părere ai despre faptul că îl poți folosi în loc de ouă? Nimeni nu își va da seama că rețeta propusă de James Collier este vegană, rămâne secretul nostru!

Mod de preparare Brownie vegan

  1. Preîncălzește cuptorul la 175°C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și stropește-o cu puțin ulei de măsline.
  2. Folosește tehnica bain-marie pentru a topi ciocolata și uleiul de măsline. Integrează zahărul și piureul de prune și amestecă până se dizolvă complet.
  3. Cerne făina, praful de copt și pudra de cacao într-un bol mare. Încorporează cu grijă amestecul de ciocolată și prune, apoi adaugă vanilia.
  4. Întinde uniform aluatul în tava pregătită, presară sare de mare deasupra și coace timp de 20-25 de minute sau până când suprafața începe să își schimbe culoarea și prăjitura începe să se desprindă ușor de marginile tăvii.
  5. Lasă prăjitura să se răcească în tavă, iar după ce s-a răcit, tai-o în pătrățele și savurează cu plăcere!

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!