Rețetă Cookies cu ciocolată și vișine

Ai poftă de ceva dulce, dar în același timp vrei să mănânci sănătos? Vișinele se combină perfect cu dulceața ciocolatei, iar făina de ovăz și tahiniul adaugă o textură satisfăcătoare. Uleiul de cocos și zahărul din cocos transformă fiecare îmbucătură într-o gustare sănătoasă și delicioasă, pe care o poți savura fără griji. Un strop de sare de mare deasupra conferă o notă deosebită! Aceste cookie-uri propuse de Monique Voz, de la Ambitious Kitchen, sunt pur și simplu irezistibile!

Rețetă propusă de U.S. Montmorency Tart Cherries.

Mod de preparare Cookies cu ciocolată și vișine

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
  2. Amestecă făina de in și apa într-un bol mare. Lasă să stea timp de 2 minute, apoi adaugă uleiul de cocos topit, zahărul de cocos, tahini și extractul de vanilie, apoi amestecă până se omogenizează.
  3. Adaugă făina de ovăz, bicarbonatul de sodiu și ovăzul, apoi amestecă până se formează un aluat. Adaugă bucățile de ciocolată și vișinele. Amestecă bine.
  4. Folosește o lingură pentru a forma bile de aluat și pune-le pe tava de copt pregătită. Lasă un spațiu de 5cm între fiecare.
  5. Coace timp de 10-12 minute. Presară sare de mare după ce sunt gata. Poftă bună!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!