Rețetă Tartă cu struguri

Oregon Wine

Îți dăm un sfat: servește această tartă cu un pahar de spumant de Oregon.

Rețeta aparține lui Kristin Marchesi de la Montinore Estate din Forest Grove, Oregon, la propunerea Oregon Wine.

Mod de preparare Tartă cu struguri

  1. Amestecă zahărul și amidonul de porumb, apoi adaugă compoziția în bolul cu struguri. Amestecă pentru a combina, până când amidonul este complet hidratat și zahărul a acoperit uniform coaja strugurilor.
  2. Pune aluatul pe o tava tapetată cu hârtie de copt. Toarnă umplutura în centrul cercului și pliază marginile peste umplutură, acoperind perimetrul, dar nu și centrul. Lasă la răcit timp de 20 de minute.
  3. Preîncălzește cuptorul la 200 °C și coace tarta timp de 10 minute, apoi redu căldura la 175°C și rotește tava. Coace în continuare aproximativ 30 de minute, până când crusta devine rumenă și aurie, iar umplutura clocotește. Lasă să se răcească 30 de minute înainte de servire.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!