Rețetă Înghețată pe băț cu aromă de cheesecake cu vișine
Încearcă acest deliciu de vară pentru un gust irezistibil.
Rețetă propusă de Montmorency U.S. Tart Cherries.
Mod de preparare Înghețată pe băț cu aromă de cheesecake cu vișine
- În bolul unui mixer electric, bate crema de brânză, iaurtul grecesc și zahărul pudră până când compoziția devine omogenă și cremoasă. Adaugă laptele și extractul de vanilie și amestecă pentru încă 30 de secunde sau până când ingredientele sunt bine încorporate. Adaugă încă o lingură de lapte dacă amestecul este prea dens.
- Pune aproximativ 2 linguri din amestecul de cremă de brânză pe fundul fiecărei forme de înghețată. Adaugă 2 linguri din umplutura pentru plăcinta cu vișine în fiecare formă. Repetă procesul până când în partea de sus rămâne un spațiu de aproximativ 1.3 cm. Agită periodic formele pentru a ajuta la așezarea tuturor ingredientelor în timpul procesului de stratificare.
- Presară deasupra fiecărei forme firimituri de biscuiți graham. Pune capacul peste forme și introdu un băț de lemn în fiecare formă.
- Lasă la congelator timp de 8 ore sau peste noapte. Trece formele sub jet de apă caldă pentru a le scoate mai ușor din formă. Savurează cu plăcere!