Rețetă Rulouri din clătite

Un deliciu adorat de toți, dar mai ales de cei mici! Ingrediente ideale pentru 6 porții.

Rețetă propusă de US Dairy Export Council.

Mod de preparare Rulouri din clătite

Clătite

  1. Într-un bol mare, bate ouăle și zahărul până când obții o compoziție fină.
  2. Adaugă laptele și untul topit. Amestecă bine până când toate ingredientele sunt complet încorporate.
  3. Folosește o sită pentru a adăuga treptat făina și amestecă ușor cu o spatulă. Asigură-te că nu se formează cocoloașe. Adaugă un praf de sare.
  4. Lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute.
  5. Unge o tigaie antiaderentă cu unt sau ulei vegetal și preîncălzește-o la foc mediu.
  6. Toarnă un polonic de aluat și răspândește-l uniform în tigaie. Lasă-le câte 2 minute pe fiecare parte. Repetă procesul cu restul aluatului.

Umplutura de brânză

  1. Adaugă crema de brânză, brânza Colby și mierea într-un bol și amestecă-le cu ajutorul unui mixer.
  2. Întinde o cantitate egală de umplutură de brânză pe fiecare clătită.
  3. Așează câteva jumătăți de cireșe în centrul fiecărei clătite.
  4. Rulează clătitele și lasă-le la rece timp de 10 minute.
  5. Servește-le reci, cu un strop de sirop de ciocolată și presară puțin fistic sau alte tipuri de nuci.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!