Rețetă Iaurt cu musli, vișine și ghimbir

Pentru o doză de energie la prima oră a dimineții, încearcă un bol cu iaurt, musli, vișine și ghimbir! Acum chiar e bună dimineața!

Mod de preparare Iaurt cu musli, vișine și ghimbir

Pentru musli

  1. Pune toate ingredientele într-un bol.
  2. Amestecă ingredientele.
  3. Servește cu iaurt simplu și sos de vișine, realizat după rețeta de mai jos.

Pentru sosul de vișine

  1. Adaugă vișinele împreună cu sucul pe care acestea l-au lăsat în urma dezghețării într-o cratiță mică. Toarnă peste și sucul de lămâie.
  2. Adu la punctul de fierbere și fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 5-7 minute, până când compoziția se reduce și se îngroașă.
  3. Amestecă amidonul cu sucul de vișine într-un bol mic. Atunci când se dizolvă, adaugă compoziția în vasul cu sos de vișine și amestecă până se îngroașă.
  4. Ia de pe foc și servește cu musli și iaurt.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!