Rețetă Batoane granola cu cireșe, migdale și linte roșie

Cauți un snack rapid și delicios? Aceste batoane granola sunt o gustare perfectă atunci când ești pe fugă! Obținute din linte roșie și multe alte ingrediente pline de nutrienți, aceste batoane nu au gluten și sunt vegane!

Mod de preparare Batoane granola cu cireșe, migdale și linte roșie

  1. Fierbe lintea roșie în 500ml de apă, la foc mare. Odată ce fierbe, redu temperatura, acoperă oala și lasă la foc mic timp de 10 minute până când lintea devine fragedă. Majoritatea lichidului ar trebui să fie absorbit, în caz contrar, scurge apa rămasă.
  2. Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează tava cu aluminiu. Pulverizează cu spray pentru gătit.
  3. În timp ce lintea este gătită, adaugă restul ingredientelor într-un castron mare. Adaugă mai apoi lintea gătită și amestecă până când toate ingredientele sunt încorporate.
  4. Întinde compoziția uniform în tavă. Pune la cuptor pentru aproximativ 25-35 de minute sau până când centrul este suficient de gătit, iar marginile devin ușor rumenite. Lasă tava să se răcească, iar mai apoi taie conținutul în batoane.
  5. Depozitează batoanele în caserole, la temperatura camerei, timp de 2-3 zile sau înfășoară-le individual și depozitează-le într-o caserolă în congelator.

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!