Rețetă Gazpacho cu migdale aromate

Ai încercat vreodată o supă rece? Nu mai e o surpriză faptul că Spania este cunoscută pentru popularitatea acestui fel de mâncare. Gazpacho, originară din regiunea sudică a Andaluziei, este o supă rece tradițională, preparată din legume. Nu e doar o opțiune ușoară și revigorantă pentru zilele toride de vară, ci și un fel de mâncare care nu necesită fierbere. Te va încânta cu textura sa cremoasă și savoarea unică!

Mod de preparare Gazpacho cu migdale aromate

  1. Pune în blender toate ingredientele și amestecă-le până când se omogenizează. Adaugă sare și piper după gust. Acoperă și ține la rece pentru minimum 2 ore.
  2. Înainte de servire, pune toată compoziția într-un bol și decorează cu un strop de ulei de migdale. Presară migdale prăjite deasupra. Se poate ține la frigider timp de o săptămână.

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!