

Niște chifle pufoase și cu o textură ușor gumoasă, acești covrigi americani sunt perfecți pentru micul dejun și nu numai, de aceea sunt mega îndrăgiți în întreaga lume. Clasicul new york style bagle îl poți face și tu la tine acasă, într-o combinație delicioasă a somonului afumat de Alaska.
Rețetă propusă de Baking.Adventure.
Poți merge mai departe și adăuga capere, delicioase alături de somon, felii subțiri de castravete, ceapă roșie murată sau chives.
Enjoy! You will love it!
Caută somonul sălbatic la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.
Un aperitiv sau o gustare care, alături de vinul potrivit, poate să devină rapid o mini-experiență gourmet. Recomandăm un vin alb, baricat, cu note ușor afumate care să le completeze pe cele din pește. O bună aciditate este și ea de dorit pentru a înlocui tradiționala lămâie de lângă pește.
Brânza de capră ne sugerează o asociere cu un Sauvignon Blanc, dintre care am ales unul cu note de pere și ananas. Aciditatea este plăcută, iar senzația lăsată de vin pare uscată, fiind bine echilibrată și cu o mineralitate bună. Are un nas de lămâie, se deschide cu măr verde și pară, mijlocul este curat, finalul are coajă de lime și pepene galben.
Pentru cei care doresc niște senzații mai intense de vanilie, alături de aromele de mere și pere. Untos, moale și neted, se potrivește de minune atât cu somonul cât și cu brânza de capră.