Rețetă Frigărui de vită SUA cu ananas și zucchini

Miss Wellington

Nici nu știu cum să încep această rețetă pentru că nu aveți nevoie de cantități, importantă este calitatea cărnii de vită, și știți deja că USDA Beef se numără printre preferatele mele.

Nu vă trebuie prea multe cunoștințe, trebuie doar tăiată vita în cuburi de aproximativ 1,5 cm grosime, sare, piper, foc iute, tigaie încinsă și cam 1 minut max. pe fiecare parte, sau chiar mai puțin în funcție de cum o preferați.

Rețetă propusă de Miss Wellington.

Mod de preparare Frigărui de vită SUA cu ananas și zucchini

  1. Taie absolut toate ingredientele cuburi.
  2. Peste brânză pune muuuult ulei de măsline, piper și busuioc proaspăt, înfige cuburile de vită pe bețele de frigărui, la fel și ananasul și dovlecelul.
  3. Pe o tigaie non-aderentă încinsă bine frige bețele cu vită asezonate cu sare și piper în prealabil, apoi cele cu ananas și dovlecel stropite cu puțin ulei de măsline.
  4. Gătește superficial ananasul și dovlecelul, exact cât să fie puțin aurii, dar să rămână totuși crocant. Se așază toate pe un platou mare și uite așa toată lumea o să fie fericită!

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

Asociere cu vinuri americane

Un prânz rapid și delicios, perfect pentru vară, care combină carnea de vită americană cu aromele proaspete din ananas și zucchini. Frigăruile pot fi savurate alături de un pahar de Syrah care să aducă un gust condimentat sau alături de un rose proaspăt.

  • Kendall Jackson Vintner's Reserve Syrah

    Un vin complex în care se remarcă puternic fructe negre, cum ar fi murele, dar care aduce și arome de ierburi aromate, piper negru și puțin lemn de stejar. Nota de picant se combină excelent cu dulceața din ananas, iar taninurile din vin subliniază cât de fragedă e carnea.

  • Forge Cellars Dry Riesling Classique

    Un riesling care se exprimă excelent, cu arome intense de miere, fructe exotice și notă distinctă de kerosen. Intensitatea vinului se potrivește perfect alături de gustul mâncării, ajutând la o asociere echilibrată.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!