
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Nici nu știu cum să încep această rețetă pentru că nu aveți nevoie de cantități, importantă este calitatea cărnii de vită, și știți deja că USDA Beef se numără printre preferatele mele.
Nu vă trebuie prea multe cunoștințe, trebuie doar tăiată vita în cuburi de aproximativ 1,5 cm grosime, sare, piper, foc iute, tigaie încinsă și cam 1 minut max. pe fiecare parte, sau chiar mai puțin în funcție de cum o preferați.
Rețetă propusă de Miss Wellington.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Un prânz rapid și delicios, perfect pentru vară, care combină carnea de vită americană cu aromele proaspete din ananas și zucchini. Frigăruile pot fi savurate alături de un pahar de Syrah care să aducă un gust condimentat sau alături de un rose proaspăt.
Un vin complex în care se remarcă puternic fructe negre, cum ar fi murele, dar care aduce și arome de ierburi aromate, piper negru și puțin lemn de stejar. Nota de picant se combină excelent cu dulceața din ananas, iar taninurile din vin subliniază cât de fragedă e carnea.
Un riesling care se exprimă excelent, cu arome intense de miere, fructe exotice și notă distinctă de kerosen. Intensitatea vinului se potrivește perfect alături de gustul mâncării, ajutând la o asociere echilibrată.