Rețetă Bloody Halloween Steak

Victor Dorobanțu

Unei rețete de DelicioUS Bloody Steak de Halloween nu-i lipsește vita americană de la Meat (R)evolution, un sos Tabasco pentru experiențe hot și o asociere cu un vin de la Kendall Jackson (în cazul meu, Zinfandel).

Dacă ți-a plăcut, share-uiește o poză pe Instagram story și lasă-ne un tag la @victor.dorobantu și @deliciousfoodro să vedem și noi!

Cheers to those who wish us well! Happy halloween!

Rețetă propusă de Victor Dorobanțu.

Mod de preparare Bloody Halloween Steak

  1. Încingem tigaia împreună cu uleiul de măsline. După ce condimentăm steak-ul cu sare și piper pe ambele parti, îl punem în tigaie la foc mediu spre mare, timp de 2 minute.
  2. După ce întorci steak-ul, aruncă în tigaie untul împreună cu cățeii de usturoi zdrobiți și crenguțele de rozmarin. Apoi, cu ajutorul unei linguri, se îmbăiază constant steak-ul pentru a-l aromatiza și îl lăsăm în tigaie până ajunge la nivelul de gătire preferat. În cazul steak-ului meu, încă 4/5 minute pentru medium-rare.
  3. Îl scoatem din tigaie și îl lăsăm 10 minute la odihnit după care îl feliem. Completăm savoarea cu sosul și vinul preferat.

Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.

 

Găsești toată gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood.

 

Poți găsi o gamă variată de vinuri americane la partenerii noștri – SmartDrinks, Vinimondo, Le Manoir, Wine Deals, Wine Point sau Lerida.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!