
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Această salată conține pere Anjou verzi, năut, nuci, feta și rucola, acompaniate de un dressing de oțet de mere cu sirop de arțar. Este o rețetă în care ingredientele sunt foarte ușor de înlocuit. Nu ai năut? Încearcă fasole albă. Ai doar spanac? Folosește-l în loc de rucola! Rețeta este concepută de Brittany Mullins (@eatingbirdfood).
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
O salată delicioasă și hrănitoare, în care fibrele și proteinele se combină cu arome intense, are nevoie de un vin alb răcoritor, dar cu o complexitate care să facă față dressing-ului.
Aromele de pere se continuă în acest vin și se împletesc cu cele de citrice, iar gustul final este de cremă de zahăr ars, provenind din cele câteva luni petrecute în butoaie de stejar franțuzesc. Un vin cremos, o asociere prin similitudinea aromelor.
Pentru cei care vor arome mai proaspete recomandăm un Sauvignon Blanc. În această sticlă din California și-au dat întâlnire fructe proaspete de livadă (caise, piersici), dar și fructe tropicale, mai ales ananas. Aromele din vin vor înviora salata și vor face un contrast plăcut cu mixul de gusturi din dressing.