Rețetă Piersici la grătar cu miere și nuci pecan texane

Acest preparat bogat în ingrediente texane aduce gustul autentic al acestui stat direct în farfurie. Poți să îl servești cu înghețată de vanilie, iaurt sau cu ovăz și cereale pentru un mic dejun delicios și sănătos.

Mod de preparare Piersici la grătar cu miere și nuci pecan texane

  1. Încălzește un grătar de exterior sau o tigaie grill antiaderentă la foc mediu-mare.
  2. Unge jumătățile de piersică cu ulei și presară puțină sare peste ele.
  3. Așează piersicile pe grătarul încălzit cu partea tăiată în jos și lasă-le să se rumenească până devin fragede, timp de aproximativ 3-4 minute.
  4. În timp ce piersicile se rumenesc, pune mierea, vanilia și nucile pecan într-o tigaie mică de fontă sau într-o folie de aluminiu. Pune pe grătar sau pe aragazul încins. Gătește timp de 3-4 minute.
  5. Rotește piersicile și așează-le în amestecul de miere cu semnele de la grătar îndreptate în sus. Continuă să gătești la foc mediu, 2-3 minute, până când piersicile devin fragede. Ia de pe foc.
  6. Servește două jumătăți de piersică / porție și toarnă amestecul de miere și nuci pecan deasupra.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!