Rețetă Pistachiomolé

Robert del Grande

Chef Robert del Grande, originar din SUA, a reinterpretat clasica rețetă de guacamole, adăugând fisticul crocant american. Pregătește chipsurile și bucură-te de savuroasa rețetă de pistachiomolé.

Mod de preparare Pistachiomolé

  1. Prăjește ușor fisticul. Toacă-l mărunt sau folosește un robot de bucătărie.
  2. Curăță avocadoul și toacă-l.
  3. Combină toate ingredientele într-un castron. Folosind o lingură, amestecă și pisează ușor avocadoul. Nu amesteca complet - compoziția ar trebui să aibă o textură neomogenă.
  4. Transferă conținutul pe un platou. Presară fisticul rămas.
  5. Asezonează cu coriandru și felii de lime. Servește cu chipsuri tortilla.

Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.

Asociere cu vinuri americane

Prospețimea din guacamole cere un vin cu note vegetale, arome de iarbă proaspăt cosită, în timp ce eleganța fisticului îndeamnă spre o notă mai sofisticată. Recomandarea noastră:

  • Murphy-Goode Sauvignon Blanc Fume

    Un vin care completează fericit preparatul. Are un mix de citrice, fructe tropicale, alături de notele verzi, proaspete. Caută notele de mandarină, piersică, pere, pepene galben și ananas, toate reunite sub o adiere de vanilie. Un contrast plăcut cu condimentele din pistachiomolé.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!