Rețetă Gustare proteică din unt de arahide și năut

Pline de proteine și ușor portabile, ai spune că aceste bile proteice arată mai degrabă a desert decât a snack sănătos.

Mod de preparare Gustare proteică din unt de arahide și năut

  1. Mai întâi adaugă în blender năutul, untul de arahide, mierea și mixează timp de 1 minut la viteză mare sau până când compoziția devine omogenă.
  2. Apoi adaugă scorțișoara, extractul de vanilie, sarea și făina de ovăz și mixează până ce toate ingredientele sunt combinate. În acest moment compoziția trebuie să aibă consistența celei pentru fursecuri. Dacă este prea uscată, mai adaugă unt de arahide; dacă este prea umedă, adaugă făină de ovăz.
  3. Adaugă fulgii de ciocolată și amestecă până când sunt încorporați.
  4. În final, folosind o lingură de fursecuri, formează câte o bilă și modelează-o în mână. Repetă. Se poate păstra la frigider sau congelator!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!