April 2022

Specialități de Paște: deserturi gustoase și creative

În căutarea unui treat dulce pentru brunch-ul de Paște? Sau pur și simplu vrei să încerci câteva rețete noi de prăjituri primăvara asta? Citește articolul și lasă-te inspirat de aceste idei creative și super delicioase!

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

French toast casserole cu afine, nuci pecan și miere

Cel mai probabil ai încercat french toast până acum, însă nu în această combinație la caserolă. Surprinde-i pe cei dragi în dimineața de Paște cu un mic dejun extra special! Caserola dulce combină câteva ingrediente savuroase pe care statul Texas le poate oferi: afine suculente, nuci pecan crocante sau miere. Pe lângă faptul că este o opțiune dulce foarte gustoasă, rețeta este ușor de pregătit într-o oală cu gătire lentă. Acordă-i o șansă!

Tort de meringue cu migdale, căpșune și cremă de ricotta

Asemănător unei prăjituri cu căpșuni, dar într-o variantă mai elegantă, acest desert stratificat trebuie lăsat să se odihnească timp de câteva ore înainte de a fi feliat, astfel încât textura crocantă să se înmoaie. Ornat cu fistic măcinat, mentă și căpșuni feliate, desertul devine o adevărată încântare pentru iubitorii de dulce. Îți vindem un pont: combină o felie de tort cu un vin alb de California, precum un Muscat/Moscato sau un Riesling.

Plăcintă cu cremă de piersici

Cremoasă, suculentă și colorată, plăcinta cu cremă de piersici este opțiunea perfectă pentru orice party! Un desert perfect pentru reuniunile din weekend cu cei dragi sau serile pe terasă, care aduce soare în fiecare farfurie cu ajutorul piersicilor de California. Crusta de biscuiți graham se îmbină perfect cu un strat îndrăzneț de umplutură de piersici și cremă de brânză.

Migdale cu cremă de fructe de pădure

Simți nevoia de ceva care să meargă bine cu ouăle de Paște și să aducă un plus de culoare mesei de sărbătoare? Aceste migdale de California sunt acoperite cu un mix de zmeură uscată măcinată, ciocolată albă, orez expandat, migdale mărunțite și pudră din făină de migdale. Nu doar că au un gust delicios, dar culoarea lor pudrată va înveseli orice masă!

Batoane de popcorn cu migdale și maca

Ți-am pregătit un alt răsfăț dulce, simplu de preparat! Ușor, pufos și perfect crocant – popcornul este baza acestor batoane cu migdale. Conțin cereale integrale, fibre, proteine și un plus de nutrienți oferit de rădăcina maca.

Tartă întoarsă cu pere

Fii creativ în bucătărie cu această tartă întoarsă cu pere! Tortul dulce are o aromă reconfortantă de scorțișoară, iar perele de origine SUA caramelizate nu pot trece neobservate. Este genul de desert care te va face cu siguranță să-ți mai dorești o porție!

Mini-tarte cu nuci pecan, lămâie și fructe

Este timpul pentru o explozie de arome! Folosind mini cruste din nuci pecan cu 3 ingrediente de bază, fructe de pădure și lămâie, tartele devin un desert aromat, perfect pentru următoarea reuniune de familie. Ai nevoie doar de nuci pecan SUA, unt, zahăr, cremă de lămâie (lemon curd), fructe de pădure și zahăr pudră.

Tartă panna cotta

Asta e șansa ta să-ți demonstrezi creativitatea în bucătărie! Tarta panna cotta este varianta cremoasă și delicioasă a desertului clasic italian, la care se adaugă prune de California și sos de ciocolată. Decorat cu frunze de patiserie și poate câteva flori de primăvară, prăjitura este un vis devenit realitate pentru iubitorii de dulce.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!