Plăcintă cu cremă de piersici

Această plăcintă cremoasă este un desert perfect pentru reuniunile de weekend cu cei dragi sau serile petrecute pe terasă, aducând puțin soare în fiecare farfurie!

Rețetă propusă de California Cling Peaches.

Mod de preparare

  1. Amestecă într-un bol mediu ingredientele pentru crustă. Așază uniform compoziția într-o tavă de plăcintă de 23cm diametru.
  2. Coace timp de 10-15 minute la 180°C, doar până se rumenește. Lasă deoparte la răcit.
  3. Pentru a pregăti crema pentru umplut, folosește un mixer electric și combină până la omogenizare crema de brânză, zahărul și smântâna.
  4. Toarnă crema peste crusta de plăcintă. Lasă la frigider în timp ce pregătești umplutura de piersici.
  5. Amestecă bine toate ingredientele pentru umplutura de piersici într-o cratiță mare.
  6. Fierbe compoziția la foc mediu și amestecă până când sosul se îngroașă și amidonul de porumb se dizolvă, aproximativ 10-12 minute.
  7. Toarnă umplutura de piersici în crusta de plăcintă, peste cremă. Lasă la frigider până când este gata de servire.
  8. Pentru topping, amestecă frișca, zahărul și vanilia cu ajutorul unui mixer electric, până când se formează vârfuri moi. Adaugă deasupra plăcintei, chiar înainte de servire.

Distribuie pe