Rețetă Batoane de popcorn cu migdale și maca

Fan al migdalelor? Atunci te vei îndrăgosti de gustul acestor batoane de popcorn savuroase și crocante ce conțin cereale integrale, fibre, proteine și un plus de nutrienți oferit de rădăcina maca.

Rețetă propusă de U.S. Popcorn.

Mod de preparare Batoane de popcorn cu migdale și maca

  1. Preîncălzește cuptorul la 175°C. Tapetează o tavă pătrată cu hârtie de copt și pune floricelele de porumb într-un castron mare.
  2. Presară migdale și fulgi de ovăz peste hârtia de copt. Pune tava la cuptor timp de 5 minute sau până când se rumenesc ușor și devin prăjite. Lasă să se răcească complet și adaugă compoziția în bolul cu floricele de porumb.
  3. Combină untul de migdale, siropul de orez brun, mierea și sarea într-o cratiță la foc mediu. Adaugă și amestecă pudra din rădăcină de maca până când se omogenizează și se dizolvă.
  4. În castronul mare, toarnă amestecul de unt de migdale peste cel de popcorn. Amestecă încet pentru a acoperi uniform. Transferă compoziția în tava de copt pregătită, acoperind și marginile. Lasă să se răcească până când compoziția devine fermă. Taie în batoane.

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!