Rețetă Migdale cu cremă de fructe de pădure

Aceste migdale prăjite sunt acoperite cu un mix de zmeură uscată măcinată, ciocolată albă, orez expandat, migdale mărunțite și pudră din făină de migdale. Nu doar că au un gust delicios, dar culoarea lor pudrată va înveseli orice masă!

Mod de preparare Migdale cu cremă de fructe de pădure

  1. Temperează (proces de încălzire, răcire și reîncălzire) ciocolata albă la bain-marie și păstreaz-o caldă.
  2. Pune migdalele întregi prăjite într-un bol. Adaugă încet ⅓ din ciocolata temperată și amestecă. Rostogolește migdalele prin ciocolată, astfel încât fiecare migdală să capete un înveliș solid.
  3. Adaugă al doilea strat de ciocolată (tot ⅓), împreună cu migdalele mici mărunțite, orezul brun expandat și sarea de mare. Rostogolește iar migdalele prin amestec, formând un nou strat de ciocolată deasupra.
  4. Adaugă stratul final de ⅓ din ciocolată, împreună cu zmeura uscată zdrobită și făina de migdale extra-fină. Acoperă uniform migdalele cu acest ultim amestec. Migdalele vor avea o textură dură, asemănătoare pietricelelor.
  5. Scutură amestecul în exces și pune migdalele cu cremă de fructe de pădure într-un recipient sigilat. Păstrează la temperatura camerei sau la frigider.

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!