Rețetă Mini-tarte cu nuci pecan, lămâie și fructe

Cu o crustă pe bază de nuci pecan, obținută din doar 3 ingrediente, aceste tarte cu lămâie și fructe sunt perfecte pentru a-i surprinde pe cei dragi la următoarea întâlnire.

Mod de preparare Mini-tarte cu nuci pecan, lămâie și fructe

Pentru crusta de nuci pecan

  1. Preîncălzește cuptorul la 175°C. Pune pe o tavă forme de brioșe tapetate cu hârtie de copt sau pulverizează cu spray antiaderent.
  2. Adaugă nucile pecan, untul și zahărul într-un robot de bucătărie. Amestecă până compoziția devine un aluat gros.
  3. Pune câte două lingurițe din compoziția de nuci pecan în fiecare formă de brioșe. Folosind spatele unei linguri de lemn sau mâna curată, modelează crusta în formele pentru brioșe.
  4. Coace la cuptor timp de 12 minute sau până în momentul în care crusta se rumenește, având o culoare maro-aurie. Las-o să se răcească complet înainte să o scoți din formă.
  5. Pentru asamblare adaugă câte o linguriță de cremă de lămâie în fiecare crustă, o zmeură sau 3 afine. Presară zahăr pudră, dacă dorești. Se vor obține aproximativ 24 de tarte.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!