Rețetă French toast casserole cu afine, nuci pecan și miere

Te bucuri de acest french toast la micul dejun? Atunci cu siguranță vei dori să adaugi o lingură de iaurt! Dacă preferi să savurezi rețeta ca desert, nu uita să pui puțină înghețată și frișcă deasupra.

Rețetă propusă de Texas Department of Agriculture.

Mod de preparare French toast casserole cu afine, nuci pecan și miere

  1. Bate ouăle într-un castron mare, alături de lapte, iaurt, miere, vanilie și scorțișoară. Adaugă pâinea și afinele și amestecă până ce toate ingredientele sunt bine încorporate.
  2. Pulverizează baza și părțile laterale ale unei oale cu gătire lentă cu spray antiaderent pentru gătit până sunt acoperite uniform.
  3. Toarnă amestecul de pâine în oala cu gătire lentă și acoperă cu unt și nuci pecan prăjite. Pune capacul deasupra.
  4. Gătește la temperatură mare timp de 2,5 - 3 ore.
  5. Toarnă deasupra miere, după gust.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!