O fiesta savuroasă: rețete inspirate din bucătăria mexicană
Taco, Margarita, Guacamole - există o multitudine de rețete gustoase care se regăsesc în bucătăria...
Citește mai multaugust 2023
Aperitivele sunt mereu o idee bună din mai multe motive - îți calmează poftele înainte de masă, îți oferă posibilitatea de a fi creativ cu mici delicii estetice și aduc cu ușurință un plus savuros fiecărei mese. Nu e nimic complicat, din contră! Poți începe cu starterele simple și gustoase propuse în rândurile ce urmează. Cu siguranță îi vei impresiona pe cei dragi!
Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?
Contactează-neAperitivele pot transforma o cină obișnuită într-o masă cu mai multe feluri de mâncare. Poate părea sofisticat, dar asta nu înseamnă că este neapărat dificil. De altfel, cele mai multe rețete de aperitive sunt simple și rapide! Lasă-te inspirat de aceste rețete simpatice și ia-le cu tine la următorul party!
Stropite cu miere, aceste tartine dulci și savuroase combină o varietate de arome datorită amestecului de grepfrut Florida, castraveți revigoranți, brânză Brie cremoasă, rucola piperată, nuci pecan americane untoase și stafide naturale dulci de California. Tot ce trebuie să faci este să așezi în straturi castravetele, rucola, brânza și grepfrutul, apoi să le fixezi cu o scobitoare. Stropește fiecare felie de castravete cu miere și decorează cu stafide și bucăți de nuci pecan. Cam atât de ușor poate fi!
Vrei să furi startul mesei într-un mod rafinat? Crema de pere cu chorizo și brânză albastră este un preparat cremos și plin de aromă, ce poate fi servit drept supă sau sos. Pe bază de pere, acest aperitiv este sățios și reconfortant, cu puțin condiment spicy și o notă dulce provenită de la perele proaspete Bosc.
Această rețetă de bruschete aduce în prim-plan 2 ingrediente surprinzătoare: mere și brânză de capră – oferind arome dulci, acrișoare și pământoase, toate pe aceeași felie de baghetă.
Asamblează fiecare bruschetă cu mere și brânză de capră pentru a obține cea mai bună aromă, dar dacă vrei poți amesteca mierea cu oreganoul și brânza de capră pentru a obține bruschete mai puțin sfărâmicioase.
Îmbunătățește aceste crostini cu brânză de capră printr-o notă îndrăzneață de merișoare SUA murate. Pune la murat merișoarele chiar la tine acasă și oferă o aromă intensă preparatului tău. Acest aperitiv atractiv propus de Carlene Thomas este ușor de pregătit, având nevoie doar de o baghetă, brânză de capră și cimbru, după ce merișoarele au fost murate. Poftă bună!
Sosurile sunt o completare excelentă pe orice masă. Asezonate cu legume și fructe, biscuiți sau chiar brânză, ele pot deveni rapid centrul atenției. Sosul de usturoi copt cu rozmarin și fasole albă este revigorant și gustos, capătând o textură cremoasă datorită fasolei. Amestecat cu rozmarin, usturoi, ulei de măsline și oțet de mere sau suc proaspăt de lămâie, acest sos este perfect pentru o masă pe timp de vară.
Aceste pizzette se potrivesc de minune cu un pahar de vin de California. Sunt asezonate cu brânză ricotta proaspătă, mărar, arpagic și somon afumat. Aluatul de pizza cumpărat face ca totul să devină mai ușor, dar dacă vrei îl poți prepara acasă. Servește-le cu un vin spumant de California sau un Chardonnay pentru a obține un aperitiv minunat.
Impresionează-ți oaspeții cu acest deliciu. Turnulețele de cartofi dulci cu smochine sunt un fel de mâncare cu aspect fancy, preparat din cartofi dulci, nuci, smochine, brânză Brie, crenguțe de rozmarin și câteva condimente după gust.
Poate părea complicat de făcut la prima vedere, dar necesită doar 4 pași simpli pentru a fi ready to eat. Încearcă-l și bucură-te de savoare!