februarie 2023

Valentine’s Day dulce: 3 deserturi speciale și vinuri americane pe măsură

Încă nu te-ai hotărât ce faci de Valentine's Day? Surprinde-ți jumătatea cu un desert delicios și un vin care să potențeze perfect aromele dulci! Cele 3 propuneri de mai jos sunt irezistibile, iar partea cea mai bună e că fiecare poate fi savurată alături de un vin californian emblematic. Happy Valentine’s Day la toată lumea!

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Tartă de ciocolată cu zmeură și cremă de smântână

Tarta cu ciocolată e întotdeauna o idee bună! Bucură-te de combinația clasică de ciocolată neagră și fructe de pădure dulci-acrișoare într-o crustă fragedă și untoasă. Optează pentru mai multă zmeură dacă îți dorești un plus de culoare în farfurie!

Sugestiile noastre în materie de vin: un spumant de California efervescent sau un Zinfandel îndrăzneț de recoltă târzie.

Mini lava cake cu sos de vin roșu și zmeură

Dacă nu îți poți imagina Ziua Îndrăgostiților fără ciocolată, gândește-te să adaugi în meniu aceste mini lava cake. Este desertul perfect pentru cei care iubesc ciocolata: textură crocantă la exterior și ciocolată topită la interior. Se servește cald, cu sos de de vin roșu și zmeură ce echilibrează gustul dulce. Odată ce se răcesc vor avea un gust asemănător cu cel de brownie.

Pairing cu vinuri americane: optează fie pentru un vin californian dulce, de desert, numit și vin de recoltă târzie, fie pentru clasicul vin spumant de California.

Prăjitură la pahar cu fructe de pădure

O prăjitură bogată în ciocolată, mure, zmeură și frișcă. Acest desert clasic reprezintă desertul ideal pentru o cină romantică și este un „perfect match” pentru vinul roșu de California.

Asocierea cu vinuri de California: îți sugerăm fie un Cabernet Sauvignon bogat, de California, fie un Petite Sirah aromat.

Află mai multe despre vinurile californiene pe www.discovercaliforniawines.com și descoperă o multitudine de secrete despre selectarea, degustarea și servirea vinurilor.

Distribuie pe