decembrie 2021

Delicii festive preparate în casă: cele mai bune dulciuri ale lunii decembrie

Prepararea deliciilor de sărbători este un must de sezon. Cu atât de multe gustări și dulciuri savuroase, poate fi destul de dificil să alegi o singură rețetă. Tocmai de aceea, am pregătit o listă cu 6 dintre preparatele noastre preferate, astfel încât să decizi mai ușor ce vei pregăti în perioada festivă.

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Brioșe cu merișoare și glazură din cremă de brânză

De data aceasta cireșele cedează locul de pe tort merișoarelor! Pudrate cu zahăr, acestea arată precum fructele de pădure înghețate, răspândind atmosfera de Crăciun pretutindeni. Rețeta propusă de Healthy Family Project devine cu siguranță memorabilă pentru cei care o încearcă, brioșele fiind cremoase și nu foarte dulci. Odată ce aceste deserturi simpatice ajung pe masa de sărbători, te vei simți de parcă ai pătruns în sfârșit în tărâmul spiridușilor. Ce mai aștepți?

Coroniță de Crăciun din turtă dulce și ornamente festive

Cine nu iubește un decor de Crăciun dulce și…comestibil? Campioana mondială în cofetărie, Andrea Schirmaier-Huber, are rețeta perfectă pentru o nouă activitate de Crăciun în bucătărie. Preparată cu stafide de California, această turtă dulce te va introduce imediat în spiritul Crăciunului.

Cauți idei pentru a petrece o seară confortabilă în compania celor dragi? Ia-ți prietenii sau familia și transformați prepararea turtei dulci într-o activitate de grup distractivă. Pregătiți mai multă turtă dulce, astfel încât să vă puteți satisface poftele dulci, dar păstrează câteva bucăți și pentru decorul de Crăciun.

Fursecuri de vanilie

Rețeta clasică de fursecuri dulci de vanilie nu dezamăgește niciodată. Ofertante în ceea ce privește decorul, fursecurile pot fi glazurate cu ciocolată topită, presărând ulterior fistic tocat. Aroma dulce naturală și textura crocantă a fisticului american duc acest deliciu la nivelul următor. Pentru un gust desăvârșit, completează aceste fursecuri cu un pahar de lapte proaspăt sau cu o băutură caldă, de sezon.

Biscuiți cu zahăr și nuci de California

Vrei o altă rețetă clasică de fursecuri, dar cu forme speciale? Poți încerca fulgii de nea cu zahăr și nuci de California, un desert atât pe placul celor mici, cât și al celor mari. Desigur, poți folosi orice formă de fursecuri dorești, punându-ți în valoare creativitatea, fie că optezi pentru fulgi de nea, oameni de zăpadă sau ornamente de Crăciun. Indiferent de forma finală, nu te vei putea sătura de aceste delicii!

Biscuiți crinkle cu ciocolată și prune de California

Acești biscuiți crinkle au un gust magnific datorită combinației perfecte dintre prunele de California și pudra de cacao. Centrul acestora este moale și umed, asemănător cu cel al brownie-ului de ciocolată, în timp ce exteriorul acoperit cu zahăr pudră este foarte crocant.

Tort Bundt cu ciocolată, mentă și nuci

Tortul bogat în ciocolată și aromat cu mentă este perfect pentru masa de sărbători, mai ales atunci când au loc reuniuni de familie. Acest deliciu de sezon este glazurat cu o cremă de ciocolată și mentă, la care se adaugă în final nuci și bomboane de mentă zdrobite. Împarte o porție de bucurie cu cei dragi și răspândește în jur spiritul Crăciunului!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!