Rețetă Biscuiți crinkle cu ciocolată și prune de California

Pe lângă aspectul inedit, biscuiții crinkle au o textură unică. Centrul acestora este moale și umed, asemănător cu cel al brownie-ului de ciocolată, în timp ce exteriorul acoperit cu zahăr pudră este foarte crocant. Preparate cu prune uscate de California, aceste fursecuri devin o modalitate excelentă de a-ți impresiona familia și prietenii cu o opțiune dulce, sănătoasă și cu un gust magnific.

Mod de preparare Biscuiți crinkle cu ciocolată și prune de California

  1. Cu ajutorul unui tel amestecă într-un bol pudra de cacao, zahărul tos, piureul din prune de California, uleiul și ouăle până ce toate ingredientele sunt bine încorporate.
  2. Cerne făina și praful de copt în mixul de ciocolată și prune. Amestecă această compoziție cu mâna curată sau cu o lingură de lemn, până se formează un aluat.
  3. Ia o lingură de compoziție, formează o bilă și pune-o pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Repetă procesul până ce întreaga compoziție este folosită (ar trebui să se obțină între 30-40 de bile).
  4. Pune-le la frigider timp de aproximativ 30 minute pentru a se întări. După 30 de minute preîncălzește cuptorul la 190 °C / treapta 5.
  5. Scoate biscuiții din frigider și trece fiecare bilă prin zahăr pudră, acoperind-o bine. Așază biscuiții uniform în tavă, lăsând suficient spațiu între fiecare. Se pun la cuptor timp de 8-10 minute.
  6. Scoate biscuiții din cuptor și lasă-i să se răcească. Vor deveni fermi pe măsură ce se răcesc.

Sfaturi utile

Dacă nu știi cum să prepari piureul din prune de California, pur și simplu acoperă cu apă fierbinte 100g de prune, până ce acestea se înmoaie, timp de aproximativ 30 de minute.

Amestecă până la omogenizare cu ajutorul unui blender.

Adaugă suficientă apă astfel încât să se obțină consistența dorită.

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!