Vară la farfurie: 3 rețete scandinave ce capătă un twist american
Există o multitudine de moduri în care te poți bucura de vară. Unele mai delicioase...
Citește mai multJanuary 2024
Luna decembrie aduce adesea mese festive îmbelșugate și delicii de Crăciun. Totuși, odată cu încheierea sezonului festiv, îți dorești să revii la feluri de mâncare mai ușoare și mai sănătoase. Tocmai de aceea suntem noi aici! În rândurile de mai jos găsești câteva rețete fresh pe care să le încerci după sărbători.
Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?
Contactează-neCe poate fi mai revigorant decât o salată aromată și plină de nutrienți? Salata kale și orez asezonată cu citrice și prune de California se prepară rapid și ușor, fiind perfectă pentru prânz sau cină. Prunele de California, varza kale, orezul și sucul de portocale sunt doar câteva dintre ingredientele de bază care fac această salată inedită. Vrei să îi oferi un plus de savoare? Adaugă un strop de sos iute pentru un plus de aromă!
Fii creativ cu legumele tale preferate și încearcă un preparat mexican popular – tostada. Cheia succesului acestui preparat? Piureul cremos de avocado (asemănător cu humusul) este pisat împreună cu mazărea, usturoiul, ceapa, lime și coriandru. Ornat cu ridichi și castraveți proaspăt tăiați, aceste tostadas îndeplinesc toate criteriile: arată apetisant, sunt gustoase și îți conferă stare de bine!
Indiferent dacă ești sau nu vegetarian, acești ardei umpluți sunt de neratat. Ce se ascunde în interior? Un mix de ciuperci și quinoa, îmbinate cu frunze de kale, vișine Montmorency din SUA și năut. Un fel de mâncare delicios, garnisit cu jumătăți de nuci și concentrat de vișine, care creează o textură perfectă și o explozie de aromă.
Începe anul cu legumele tale preferate împachetate într-un wrap cu miso și varză Collard. Acest wrap proaspăt și sănătos este umplut cu orez brun aromat cu miso și amestecat cu legume. Întreaga compoziție este învelită în frunze mari de kale, devenind astfel un deliciu potrivit pentru aproape orice ocazie. Perfect pentru prânzurile de la birou sau platourile de aperitive. Pe scurt: ceva veggie care să placă la toată lumea!
Vrei o rețetă revigorantă, dar nu ești încă pregătit să renunți la sezonul festiv? Salata cu spanac, nuci, alune și oțet balsamic îți oferă posibilitatea să îmbini bunătățile iernii într-un mod sănătos și fresh. Această salată clasică de spanac este asezonată cu nuci de California confiate, brânză albastră, pară, prosciutto și semințe de rodie. Poftă bună!