octombrie 2022

Preparate de sezon: rețete reconfortante pentru o toamnă savuroasă

Știi zilele de toamnă în care îți dorești doar să te relaxezi în confortul propriei locuințe și să te încălzești în compania preparatelor preferate? Dacă ți-e poftă de ceva sănătos și delicios deopotrivă, profită de aromele sezonului încercând cele mai inedite 5 rețete pentru toamnă pe care le-am adunat mai jos!

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Cremă de pere cu chorizo și brânză albastră

Să fie o supă, să fie un sos? Spunem doar că este un preparat cremos, plin de savoare și aromă datorită condimentelor și notelor dulci provenite de la perele din soiul Bosc. Bucură-te de toamnă alături de o cană caldă de cremă de pere cu chorizo ​​si branză albastră!

Plăcintă picantă cu carne de vită SUA

Această plăcintă cu carne de vită SUA se diferențiază în primul rând prin gustul picant deosebit. În plus, preparatul este unul plin de nutrienți, perfect pentru prânzuri savuroase cu familia sau prietenii. În cazul în care nu ești un amator al mâncării picante, condimentează după gust!

Plăcintă de linte roșie în crustă de legume și varză de Bruxelles la tigaie

Cartofi dulci, linte roșie și varză de Bruxelles – o combinație de sezon absolut delicioasă!

Cei de la Golubka Kitchen au adus aceste ingrediente împreună într-o rețetă unică, preparatul fiind o opțiune sănătoasă și delicioasă, perfectă pentru vremea rece de afară.

Cartofi copți cu sos Romesco

Bine-cunoscutul chef și blogger Sylvia Fountaine propune un fel de mâncare delicios, preparat cu cartofi SUA. Copți în cuptor până când devin aurii și fragezi, cartofii fingerling sunt amestecați ulterior cu sos Romesco cu alune de pădure, ce îi conferă un gust afumat, puțin spicy și arome dulci subtile – garnitura perfectă pentru toamnă.

Chili vegetarian cu fasole și ardei Chipotle

Nu putem vorbi despre preparate reconfortante fără să menționăm un clasic – Chili! Cel vegetarian cu fasole și ardei Chipotle este plin de aromă și extrem de ușor de preparat!

Rețeta conține o gamă largă de leguminoase SUA, precum fasolea pinto, cea neagră și cea roșie. O rețetă simplă, plină de savoare și perfectă indiferent dacă ești vegetarian sau îți dorești un preparat light, fără carne.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!