iunie 2023

Piersicile California Cling, o gustare pentru zile însorite

California este recunoscută pentru cultivarea unora dintre cele mai bune fructe din lume, așa că nu este de mirare faptul că „statul de aur” este responsabil pentru cultivarea piersicilor California Cling, un soi dulce și suculent. Află mai multe despre acest fruct, despre gustul și versatilitatea sa în rândurile de mai jos.

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Piersicile California Cling sunt întotdeauna în plin sezon. Cum este posibil? Acestea sunt culese atunci când sunt coapte în totalitate și apoi sunt ambalate în conserve sau borcane în decurs de 48 de ore. Acest proces este util pentru menținerea prospețimii și, totodată, oferă posibilitatea de a savura fructul pe tot parcursul anului.

Fructele și legumele conservate au o perioadă de valabilitate mai lungă de timp, fapt pentru care acest proces a devenit destul de popular. Piersicile California Cling oferă o explozie de arome în bolurile pentru mic dejun sau în smoothie-uri și pot adăuga cantitatea potrivită de dulceață în mâncărurile sărate sau picante, fiind un înlocuitor excelent pentru zahăr! Piureul de piersici poate înlocui oul, untul, uleiul, zahărul sau chiar siropul de arțar. Poți găsi aici cantitățile.

Știai că în California se cultivă mai multe piersici decât în celelalte 32 de state din SUA la un loc?

Soarele abundent din California, solul fertil și microclimatele sunt elementele esențiale pentru cultivarea acestui soi de piersici. Zeci de ferme mici sunt responsabile pentru producerea acestor fructe suculente și delicioase. Mai mult, piersicile Cling din California sunt cultivate conform celor mai stricte protocoale din lume.

Conservele de piersici California Cling oferă aproape aceeași sau chiar mai multă cantitate nutrițională decât piersicile proaspete.

susțin specialiștii în piersicile California Cling

Pentru unele persoane poate părea surprinzător, deoarece există multe mituri despre fructele și legumele la conservă. Cu toate acestea, studiile au demonstrat faptul că piersicile California Cling conservate în borcane sau alte recipiente au aceeași cantitate nutritivă ca piersicile proaspete. Mai mult, piersicile California Cling (în sirop extra light sau 100% suc) conțin doar 14g de zahăr per porție.

În plus, piersicile California Cling conservate oferă aceleași beneficii la un preț mult mai mic per porție. Nu mai punem la socoteală faptul că au o valabilitate mult mai lungă!

Pe lângă toate aceste beneficii, piersicile California Cling sunt pur și simplu delicioase. Începe-ți ziua integrând aceste fructe într-un smoothie bowl. Tot ceea ce ai nevoie este o conservă de piersici California Cling, puțină apă de cocos și iaurt grecesc. Poți să mai adaugi și alte toppinguri care îți plac, iar la final vei primi boost-ul necesar de energie la început de zi.

Cauți o idee de prânz aromată și distractivă? Atunci o pizza cu prosciutto și piersici California Cling este ceea ce ai nevoie! Preparată pe turte Naan, îmbină armonios aromele de prosciutto sărat, rucola piperată, parmezan și piersici dulci de California.

Nu este de mirare că aceste piersici sunt un ingredient potrivit pentru preparate la cuptor. Ele pot fi combinate și cu alte fructe și nuci. De exemplu, biscuiții shortbread cu piersici California Cling și zmeură combină fructele cu nucile pecan crocante și tarta de zmeură.

Dacă îți dorești să integrezi aceste piersici într-o rețetă inedită, soluția este celebra plăcintă. Această plăcintă cremoasă este perfectă pentru o întâlnire în weekend sau un desert după cină. Bucură-te din plin de această rețetă!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!