n

august 2021

4 beneficii de sănătate și frumusețe ale grepfrutului de Florida

Grepfrutul de Florida este cunoscut în toată lumea pentru gustul său grozav și beneficiile nutriționale. Unii specialiști în frumusețe susțin că acesta reprezintă un beneficiu pentru rutina ta personală.

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne
un zâmbet minunat cu ajutorul grepfrutuluil de Florida

1 – Un zâmbet minunat

Cum poate grepfrutul de Florida și sucul din 100% grepfrut de Florida să ajute la un zâmbet minunat? Unii spun că secretul este vitamina C. Grepfrutul de Florida conține acest nutrient care contribuie la formarea normală de colagen, un component esențial al gingiilor.1 Vitamina C care se găsește în grepfrutul de Florida și sucul din 100% Grepfrut de Florida poate ajuta la îngrijirea dinților sănătoși prin producția de colagen, baza gingiilor sănătoase. Dacă vrei un zâmbet uimitor, nu ar trebui să uiți de importanța gingiilor sănătoase!

grepfrutul de Florida ajută la menținerea unui ten strălucitor

2 – Ten strălucitor

Pielea este în centrul atenției atunci când vorbim de frumusețe. Vitamina C din Grepfrutul de Florida și sucul din 100% Grepfrut de Florida ajută la producția de colagen, acesta conferind tenului rezistență și elasticitate. Pe lângă un stil de viață sănătos, integrarea acestui citric roz în dietă și rutina de înfrumusețare poate fi modalitatea prin care vei avea grijă de tenul tău.2

grepfrutul de Florida și menținerea greutății ideale

3 – Menținerea unei greutăți ideale

Există o mulțime de factori care ajută la menținerea unei greutăți ideale – inclusiv alimentația. Un mod prin care vă puteți satisface poftele fără a mânca prea mult este consumul de fructe și legume cu conținut ridicat de apă. O jumătate de grepfrut de Florida nu numai că are un gust răcoritor, dar este lipsit de grăsimi și conține 60 de calorii.3 Când vine vorba de suc, sucul din 100% Grepfrut de Florida este, de asemenea, lipsit de grăsimi și are mai puține calorii decât majoritatea sucurilor consumate în mod obișnuit.

4 – Mâini și picioare îngrijite

beneficiile grepfrutului de Florida pentru mâini și picioare

Pe lângă beneficiile consumului de grepfrut de Florida, acest citric se poate folosi și pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor. Un simplu truc este acela de a așeza mâinile și picioarele într-un bol cu apă caldă și suc din 100% grepfrut de Florida.

  1. Florida Department of Citrus; EU Register of nutrition and health claims made on foods (v.3.5); FoodData Central
  2. Florida Department of Citrus, Five Fast Facts on Nutrition and Skin; FoodData Central; Food Fact Sheet: Skin health
  3. Florida Department of Citrus; FoodData Central

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!