noiembrie 2022

3 rețete speciale pentru Masa de Ziua Recunoștinței

Rețetele clasice de Ziua Recunoștinței sunt deja bine-cunoscute, însă uneori simți nevoia să pui pe masă și ceva surprinzător. Ai nevoie de inspirație culinară pentru celebrarea unei zile speciale? Cu aceste 3 rețete inedite de aperitiv, fel principal și desert nu ai cum să dai greș în fața celor dragi!

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Platou de Ziua Recunoștinței cu nuci pecan coapte, glazurate cu sirop de arțar și salvie

Un început sățios cu ingrediente sezoniere: toată lumea iubește platourile cu aperitive, deci de ce să nu creezi unul special cu această ocazie? Cu ajutorul nucilor pecan poți transforma acest platou plin de gustări într-un aperitiv potrivit pentru sfârșitul lunii noiembrie. Pregătește o delicioasă brânză de capră în crustă de rozmarin și nuci pecan sau o cremă tartinabilă cu miere, scorțișoară și nuci pecan. Umple spațiile libere dintre brânzeturi, mezeluri și biscuiți cu câteva ierburi proaspete și nuci pecan coapte, glazurate cu sirop de arțar și salvie. Asta e ceea ce numim noi un start delicios pentru celebrarea acestei zile speciale!

Dovleac umplut

Un fel principal tomnatic: Halloween-ul a trecut, dar sculptatul dovlecilor nu s-a terminat încă. Acest dovleac umplut ar putea să înlocuiască cu brio celebrul curcan de Ziua Recunoștinței. Cu un amestec pane de orez sălbatic, carne tocată și merișoare SUA, rețeta va impresiona fiecare invitat și cu siguranță se va afla pe lista amintirilor gastronomice memorabile!

Prăjitură blondie cu ciocolată și cartofi dulci

Un competitor dulce pentru celebra plăcintă cu dovleac: prăjituri tomnatice pur și simplu delicioase! Preparate cu cartofi dulci, aceste blondies cu ciocolată aduc o explozie de culoare și aromă pe masă. Având nevoie doar de șase ingrediente, rețeta nu este doar simplă, ci și potrivită pentru cei care optează pentru o dietă vegană sau fără gluten. Chiar e un deliciu dulce pe placul tuturor!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!