februarie 2022

Intră în jocul gustărilor pentru Super Bowl

Super Bowl se joacă anul acesta pe 13 februarie. Finala campionatului național de fotbal american (NFL) este vizionată pe scară largă, câștigând popularitate în întreaga lume. Evenimentul sportiv este ocazia perfectă de a te întâlni cu familia și prietenii, iar oricine se uită la Super Bowl știe că orele petrecute urmărind meciul nu ar fi aceleași fără câteva gustări pe măsură. Așa că pregătește-te cum se cuvine și nu rata meciul!

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Cei mai înfocați suporteri ar putea să nu fie de acord, însă vizionarea Super Bowl-ului nu înseamnă doar meciul în sine. Indiferent dacă ești fan al fotbalului american sau nu, trebuie să știi că în Statele Unite finala campionatului NFL durează 4 ore și adună în fața ecranelor familii și prieteni, ocazie numai bună de a deschide niște beri și de a savura câteva gustări. Să nu mai vorbim de faptul că pauzele publicitare se transformă în adevărate spectacole, pe scena Super Bowl urcând unii dintre cei mai mari artiști americani. Astăzi o mulțime de canale sportive din toată lumea transmit evenimentul în direct, permițând oamenilor de pretutindeni să se bucure de show. Transformi Super Bowl în pretextul ideal pentru o petrecere? Ți-am lăsat mai jos câteva idei de aperitive pentru o seară pe cinste!

Un snack ușor de preparat ce se poate personaliza în funcție de preferințe este bine–cunoscutul nachos. Poți înlocui bolul de chipsuri cu clasicul nachos care combină tortilla cu fel și fel de toppinguri, după bunul plac. Rețeta de nachos cu fasole neagră și năut picant îți pune pe tavă o gamă largă de ingrediente ce vor aduce culoare în farfurie precum fasolea neagră, năutul, jalapeño sau salsa.

Totuși, nu ar trebui să ne rezumăm la o singură gustare. Un bol cu floricele de porumb proaspete este de nerefuzat, la fel cum sunt și covrigeii sau biscuiții. Pentru adulți, o sticlă rece de bere artizanală din State este modalitatea ideală de a-ți potoli setea. Sfatul nostru: ia un IPA bun cu citrice dacă simți nevoia de ceva ușor și răcoritor!

Cele mai bune sortimente de finger food intră în joc atunci când adaugi niște carne. O mare încântare pentru invitați vor fi coastele de vită picante. Aroma superioară a cărnii de vită SUA îi va cuceri pe cei prezenți, ba chiar îi va convinge să ceară și o a doua porție. La fel de picante și gustoase sunt și aripioarele de pui buffalo, un clasic al gustărilor Super Bowl! Bucățile crocante de pui servite cu o cantitate generoasă de sos chili te va ține în fața televizorului pe tot parcursul jocului!

Nu putem lăsa petrecerea de Super Bowl să înceapă fără a completa snack-urile cu o varietate de sosuri. De la guacamole și până la un sos de blue cheese – opțiunile sunt nelimitate! Dacă îți este greu să alegi, atunci s-ar putea ca mixul de avocado și fistic din această rețetă de Pistachiomolé să fie perfectă pentru ziua marelui joc. Să înceapă jocul!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!