Tostada de avocado cu mazăre spartă

Mod de preparare

  1. Preîncălzește cuptorul la 230°C și așază o foaie de copt în tavă.
  2. Unge tortilla cu spray de ulei de cocos sau cu un alt ulei la alegere.
  3. Așază-le în cuptor și gătește timp de 10 minute.
  4. Cât timp tortilla este în cuptor, adaugă mazărea spartă, avocado (fără sâmbure și decojit), usturoiul, ceapa, lime-ul și coriandrul într-un blender și mixează până obții o consistență cremoasă și netedă (asemănătoare cu cea a humusului).
  5. Întinde amestecul pe tortilla, adaugă ridichile, castraveții și orice alt topping dorești. Se servește imediat.

Asociere cu vinuri americane

Aromele vegetale sau textura cremoasă din mâncare trebuie să se regăsească în vinurile alese. Recomandăm vinuri albe, care au petrecut ceva timp în baricuri, pentru a căpăta un gust catifelat.

Distribuie pe