Taco de pui și struguri cu sos chipotle

Taco-ul este un preparat tradițional mexican. Această abordare californiană a rețetei combină puiul, legumele și strugurii pentru a face un fel de mâncare ușor și rapid.

Mod de preparare

  1. Într-un blender, combină ceapa, usturoiul, chimionul, mierea, sosul adobo, zeama de lime și supa de pui până obții un sos omogen.
  2. Într-o cratiță medie mixează sosul obținut și puiul. Acoperă și lasă la foc mic. Amestecă des, timp de 6-8 minute, până când sosul devine mai gros și puiul este reîncălzit.
  3. Pentru servire, așază peste tortilla puiul, strugurii, avocadoul, ridichiile, brânza și coriandrul.

Găsești toată gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood.

Asociere cu vinuri americane

Un fel de mâncare ușor și rapid, bazat pe carne de pui, care se potrivește de minune cu un vin alb sec. Pentru că sosul aduce o doză de complexitate preparatului putem opta și pentru un vin ușor baricat, dacă dorim să aducem echilibru condimentelor.

Distribuie pe