Rețetă Cartofi umpluți cu aripioare de pui buffalo

Rețeta de cartofi umpluți cu aripioare de pui buffallo este propunerea lui Taylor Dadds și poate reprezenta o cină super gustoasă și ușor de pregătit în mijlocul unei săptămâni aglomerate!

Mod de preparare Cartofi umpluți cu aripioare de pui buffalo

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Spală cartofii. Fă găuri mici în părțile laterale ale ambilor cartofi.
  3. Unge-i cu puțin ulei de avocado și sare de mare.
  4. Lasă la cuptor timp de 55 de minute sau până la o ora (în funcție de mărimea cartofului).
  5. Pregătește compoziția de pui buffalo, amestecând următoarele ingrediente: carnea de la aripioarele de pui, iaurtul grecesc, ceapa verde, ceapa roșie, praful de usturoi și sarea de mare, după gust.
  6. Atunci când cartofii sunt gata, taie-i în jumătate și adaugă carnea de pui în mijloc.
  7. Presară deasupra brânză gorgonzola și puțină ceapă verde. Savurează cu plăcere!

Asociere cu vinuri americane

Un prânz sau o cină simple și delicioase care au nevoie de un vin alb vioi și plin de prospețime. Sauvignon Blanc sau Chardonnay, în funcție de preferințele personale.

  • Cycles Gladiator Chardonnay

    Un clasic californian untos și delicios, dar și cu o aciditate bună. Gustul de unt merge perfect cu cartofii, dar și cu iaurtul din compoziție. Un vin la bun raport calitate-preț imbatabil pentru un plus de răsfăț.

  • Kendall-Jackson Vintner's Reserve Sauvignon Blanc

    Arome de pepene galben, pere și o notă de lime, cu un corp mediu, nu prea sec și nici prea acid, perfect alături de pui și mai ales de dressingul cu iaurt. O alegere simplă și la care te vei întoarce curând.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!