Rețetă Cartofi umpluți cu aripioare de pui buffalo
Rețeta de cartofi umpluți cu aripioare de pui buffallo este propunerea lui Taylor Dadds și poate reprezenta o cină super gustoasă și ușor de pregătit în mijlocul unei săptămâni aglomerate!
Mod de preparare Cartofi umpluți cu aripioare de pui buffalo
- Preîncălzește cuptorul la 200°C.
- Spală cartofii. Fă găuri mici în părțile laterale ale ambilor cartofi.
- Unge-i cu puțin ulei de avocado și sare de mare.
- Lasă la cuptor timp de 55 de minute sau până la o ora (în funcție de mărimea cartofului).
- Pregătește compoziția de pui buffalo, amestecând următoarele ingrediente: carnea de la aripioarele de pui, iaurtul grecesc, ceapa verde, ceapa roșie, praful de usturoi și sarea de mare, după gust.
- Atunci când cartofii sunt gata, taie-i în jumătate și adaugă carnea de pui în mijloc.
- Presară deasupra brânză gorgonzola și puțină ceapă verde. Savurează cu plăcere!
Asociere cu vinuri americane
Un prânz sau o cină simple și delicioase care au nevoie de un vin alb vioi și plin de prospețime. Sauvignon Blanc sau Chardonnay, în funcție de preferințele personale.
-
Cycles Gladiator Chardonnay
Un clasic californian untos și delicios, dar și cu o aciditate bună. Gustul de unt merge perfect cu cartofii, dar și cu iaurtul din compoziție. Un vin la bun raport calitate-preț imbatabil pentru un plus de răsfăț.
-
Kendall-Jackson Vintner's Reserve Sauvignon Blanc
Arome de pepene galben, pere și o notă de lime, cu un corp mediu, nu prea sec și nici prea acid, perfect alături de pui și mai ales de dressingul cu iaurt. O alegere simplă și la care te vei întoarce curând.