
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
Această salată vegană, plină de nutrienți, propusă de Gena Hamshaw, combină nucile pecan, varza kale, sfecla aurie, fasolea verde și quinoa. Asezonarea ingredientelor cu dressing-ul din muștar și sirop de arțar transformă rețeta într-un preparat delicios ce poate fi atât o opțiune sănătoasă de aperitiv, cât și o garnitură plină de culoare.
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
O salată vegană sățioasă care se poate savura alături de un pahar de vin alb mai complex, datorită nucilor pecan din compoziție care aduc grăsimi bune, dar și a dressing-ului cu muștar care unește gusturile dulce și acid.
Nu lăsa culoarea de lămâie palidă să te păcălească, avem în față un vin rotund, interesant. Arome de citrice, pere, măr verde, kiwi și iarbă pentru a sublinia notele vegetale din salată. Aciditatea ridicată contrabalansează frumos grăsimile din nucile pecan.
Un Chardonnay untos, plin, cu un postgust ușor dulceag care se potrivește cu dressing-ul. Aromă de croissante, vanilie, dar și câteva fructe tropicale care scot în evidență gustul nucilor pecan. La salatele cu sosuri mai complexe sau în care pui orice tip de nuci alege vinuri mai complexe, care au petrecut ceva timp în butoaie de stejar, cum este acesta, ca vinul să nu pară mai puțin interesant decât mâncarea.