
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Această rețetă duce steak-ul de vită la un alt nivel! Pudra de chili, usturoiul și zahărul brun îi oferă note speciale.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Un T-bone american face o pereche perfectă întotdeauna cu un vin roșu intens, cu taninuri potente și postgust lung. Este nevoie de un vin cu renume și o semnătură aromatică intensă, cum ar fi un Cabernet Sauvignon „bărbătesc” sau un Zinfandel „curajos”.
Un vin bogat și delicios, potrivit pentru a purta numele lui Coppola, cunoscut pentru că este pasionat de vinuri bune și gastronomie! Arome intense de smochine, coacăze negre, cireșe, mure, note de vanilie, stejar, cimbru, ienibahar, dar și o notă de fum, ca după un foc de tabără. Taninuri rotunde, prezente, dar elegante. Excelent alături de vită suculentă pe grătar.
Zinfandel nu este altceva decât aclimatizarea americană a iubitului Primitivo italienesc. Delicat în gust, dar cu arome foarte rafinate de mure, afine, anason, salvie, scorțișoară și vanilie. Alături de acestea vin note de cireșe negre, merișor, stejar, tutun, lemn dulce ușor, dulceață de prune și moka. Un vin complex și bine structurat, cu aciditate medie și taninuri persistente, dar și un final aromat lung, condimentat. Alături de friptura de vită americană este un duo clasic, un Bonnie & Clyde gastronomic.