Rețetă Sandwich cu brânză la grătar și cremă din nuci pecan cu roșii uscate

Sandwich-ul clasic cu brânză la grătar capătă un plus de savoare și nutrienți! Crema de nuci pecan și roșii uscate îi oferă o aromă bogată și echilibrată, ceea ce îl transformă într-o gustare irezistibilă pentru întreaga familie.

Rețetă propusă de American Pecans.

Mod de preparare Sandwich cu brânză la grătar și cremă din nuci pecan cu roșii uscate

  1. Adaugă 50g de nuci pecan într-un robot de bucătărie mic și toacă-le fin (poți folosi și un robot de dimensiune normală), dar ai grijă să nu le transformi în pastă. Adaugă roșiile uscate și 2 linguri de ulei de măsline, apoi mixează până obții o pastă tartinabilă. Transferă compoziția într-un bol mic. Vei obține aproximativ 6 linguri de pastă.
  2. Așază feliile de pâine pe blat. Unge 8 felii cu pasta de nuci pecan și roșii uscate. Pe 4 dintre ele presară 30g de brânză, apoi adaugă 2 linguri de nuci pecan mărunțite. Peste acestea, mai pune încă 30g de brânză. Acoperă fiecare dintre aceste felii cu o altă felie de pâine, cu partea unsă în jos, peste brânză.
  3. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge partea de sus și de jos a fiecărui sandwich cu ulei de măsline. Prăjește cele două sandwich-uri, timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când brânza se topește și pâinea devine ușor aurie și crocantă. Poți să le savurezi alături de o salată verde proaspătă.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!